Beschrijving

In de gewilde Tuinstadwijk, op loopafstand van Leiden centrum, ligt deze dit mooie renovatieproject met zonnige achtertuin. Woning beschikt nog over de originele en suite indeling, glas in lood, schouwen, originele deuren en granitovloer. De woning kan worden opgebouwd en uitgebouwd, hierdoor krijgt u na verbouwing ca 45m2 woonoppervlakte erbij!
 
Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u alleen maar de hoek om te lopen. U bereikt zo de gezellige Herenstraat voorzien van een supermarkt, diverse winkels, restaurants, kapsalons en dergelijke. Treinstation en de diverse uitvalswegen zijn binnen enkele minuten te bereiken.
 
Indeling
Middels de entree bereikt u de hal met originele granito vloer. Vanuit de hal heeft u toegang tot de lichte woonkamer. De woonkamer beschikt over de originele en suite indeling en openslaande deuren naar de tuin. Eventueel kan de wand naar de keuken worden open gemaakt. Verder beschikt deze etage over een toilet. De zij en achtertuin is erg zonnig! Het beschikt over een achterom en een schuur.

Middels de trapopgang bereikt u de 1ste etage. Deze beschikt over 3 slaapkamers en veel vaste kasten.
 
Bijzonderheden:
- Te renoveren woning
- Uitbouw mogelijk
- Opbouw mogelijk
- Bouwtechnische keuring aanwezig
- Zonnige, ruime-  zij en achtertuin met achterom
- Beschermd stadsgezicht
- Veel bergruimte

Kenmerken