Beschrijving

In een gemeentelijk monument treft u dit top-appartement met 1 of 2 slaapkamers aan. De woning is gelegen in een statig, gemeentelijk monument. Het appartement is 8m breed en 10m lang, dus erg ruimtelijk! Vanuit de woonkamer en slaapkamer is er geweldig uitzicht. 
  
Het is gelegen in het historische centrum van de stad, waar de gezellige markt, bibliotheek, bars, restaurants en winkels op loopafstand zijn. Tevens zijn tal van Monumenten tijdens een lekkere wandeling te bekijken.
 
Indeling:
Entree in de algemene hal. Hier merkt u gelijk op dat de renovatie van het pand met veel smaak en oog voor detail is gedaan. Veel originele details zijn behouden gebleven.
 
2de etage:
Entree, ruimte voor de garderobe, trap naar woonetage. Open, lichte woonkamer met moderne keuken met kookeiland. Het is voorzien van inductiekookplaat, stenenblad, vaatwasser, koelkast, dubbele spoelbak en afzuigkap De prachtige dakconstructie is goed in het zicht gebleven. Dit herinnert je eraan dat je in een monument woont. De woning is voorzien van een mooie pvc vloer met vloerverwarming, dus veel wooncomfort. Verder beschikt het appartement over een moderne badkamer met toilet, inloopdouche en dubbele wastafel. De slaapkamer is ruim en beschikt over veel licht én schitterend uitzicht net als de woonkamer.
 
Eventueel kan er nog een extra slaapkamer worden gecreëerd.
 
Bijzonderheden:
Gemeentelijk monument
Gerenoveerde woning
Vloerverwarming
Geweldig uitzicht
Goede afwerking
Nieuwe elektra
Nieuw riool
Nieuwe waterleidingen
Nieuwe CV-installatie
Nieuwe badkamer
Vve in oprichting
Plattegrond op aanvraag

Kenmerken