Een huis verkopen met de hulp van een makelaar

Ben je van plan je huis te verkopen in Leiden? Misschien ga je een ander huis kopen of wil je de overstap maken naar huur. Wat je reden ook is, er komt veel bij kijken. Als ervaren makelaars bieden wij jou de hulp die je nodig hebt. Als je je huis wilt verkopen is een van de eerste vragen: ‘Wat is mijn huis waard?’. Een logische en zeer belangrijke vraag. Maak daarom gebruik van onze gratis waardebepaling.

Een gratis waardebepaling van je huis

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis waardebepaling van je huis. Graag leren we jou, maar vooral de woning beter kennen. Aan de hand van enkele factoren maken wij een inschatting van de waarde van de woning. Onze kennis van de Leidse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau, daarmee ben je verzekerd van de beste en meest passende adviesprijs voor de woning. Wij zijn al meer dan 14 jaar actief als makelaar in Leiden en zijn gespecialiseerd in oude en monumentale panden.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Na de gratis waardebepaling weet je wat je huis waard is. Ben je klaar voor de volgende stap om je huis daadwerkelijk te koop aan te bieden? Wij helpen je graag als jouw verkoopmakelaar.

Wat is een verkoopmakelaar?

Een verkoopmakelaar is een makelaar die jou helpt bij de verkoop van jouw huis.

Voordelen van een verkoopmakelaar

Professionaliteit, persoonlijk contact en service staan bij ons centraal. Het gaat tenslotte om de verkoop van jouw grootste bezig.

  • No cure no pay: Als het ons niet lukt om de woning te verkopen ben je ons niets verschuldigd.
  • NWWI erkend: Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden.
  • Lokale kennis: Wij hebben al meer dan 14 jaar ervaring in de lokale Leidse markt en weten dus wat er speelt.
  • Langere werktijden: Wij werken ook in de avonden en in de weekenden, zodat het voor iedereen mogelijk is een geschikt bezichtigingsmoment te vinden.
  • Totale begeleiding: van het eerste kennismakingsgesprek tot en met het tekenen bij de notaris staan wij aan jouw zijde en betrekken wij jou bij het proces.

Een huis verkopen hoeft geen gedoe te zijn. Met onze gratis waardebepaling en onze begeleiding als verkoopmakelaar, zorgen wij ervoor dat jouw huis voor de beste prijs en tegen de beste voorwaarden wordt verkocht.

Wil je ook een huis kopen? Ook daar helpen we je graag mee!

Lees meer