Reviews

“Ivo heeft enorm goed geholpen in het gehele traject. Zowel qua advies in verkoopprijs, tips om het huis verkoopklaar te maken en ook vooral tijdens het gehele verkooptraject. Dagelijks werden we op de hoogte gebracht van de status. De communicatie liep erg soepel en ook de verkoop ging erg prettig. Ik kan Ivo aan elke huis aan- en verkoper aanraden als makelaar. Bedankt Ivo!”
- Roeland
“Lieve Ivo, dank voor jouw grandioze inzet en engelengeduld met mij. Helemaal blanco stapte ik erin en stapje voor stapje heb je mij erdoorheen geloodst. En het resultaat mag er zijn; een perfecte plek en een te leuk huis voor mij en de kinderen. I will never forget. Deze wijntjes zijn voor jou om te proosten op het leven, want dat kan iedere dag! Liefs”
- S
“We zijn heel tevreden. Niet alleen in het resultaat maar Ivo en Naomi hebben ons in een behoorlijke time squeeze ook snel en adequaat geholpen. Ze waren goed bereikbaar voor vragen en soepel in de communicatie.”
- Wouter
“Ivo, hartelijk dank voor je hulp. Dit heeft grote impact voor de cliënt en dat heb jij mogelijk gemaakt. Zal ik niet vergeten. Goed weekend!”
- Kees
“Ivo heeft ons kundig geholpen met het aankopen van onze nieuwe woning en de verkoop van onze huidige woning. Het was een prettige samenwerking. Hij was altijd bereikbaar als wij vragen hadden over de verkoop van onze woning.”
- Dhr. Stam
"Van het begin af aan prettig contact gehad over de mogelijkheden. Duidelijke afspraken gemaakt en reageerde altijd snel! Goede hulp bij afhandeling met kopers. Zeer tevreden! ”
- Mevr. Warmerdam
"Professionele kundige makelaar. Snelle persoonlijke service, betrouwbaar en fijn contact. Denkt actief mee en ontzorgd. Kwaliteit en vertrouwen wat je wil bij het verkopen van je huis! ”
- Mevr. Bloem
“Professionele en vriendelijke dienstverlening en gevraagde op adequate en snelle wijze afgehandeld.”
- Joanne van Lierop
“We hadden op korte termijn een hertaxatie van ons huis nodig. Snel en professioneel gehandeld. Inspectie + rapport binnen een week ontvangen. Zeer tevreden.”
- Hilde van Meegdenburg
“Ivo van de Leek kon op hele korte termijn taxeren. Het taxeren verliep soepel en snel. Tevens had ik binnen 2 dagen het taxatie rapport in mijn email. Ik had van te voren aangegeven dat er haast was omdat een andere makelaar in de omgeving mijn flink had laten zitten. Snelheid was geen probleem en wat beloofd was werd geleverd. Ik ben bijzonder tevreden met de geboden service. Rob”
- Rob Hol
“Ivo heeft ons uitstekend geholpen bij de taxatie van onze nieuwe woning zodat wij snel onze financiering rond konden krijgen. Hij was goed bereikbaar, erg behulpzaam en goedkoop. Een aanrader!”
- Mart-Jan Roos
“Na de opdracht stond ons huis snel te koop. Er waren van te voren dagen voor de bezichtigingen afgesproken. Ze hielden hele dagen vrij voor de verkoop. Ondanks dat wij het heel spannend vonden, zijn we goed begeleid door Ivo (en Naomi). Alle vragen werden snel beantwoord. Ze hebben ons echt aan de hand meegenomen, dat moest wel want we hadden al 23 jaar geen huis meer verkocht. Nogmaals heel bedankt. ps De verbouwing is klaar, kom snel een kopje koffie drinken. Tot horens Familie Mareel”
- JM Mareel
“Ivo is een vriendelijke en betrokken makelaar. Tevens is hij goed bereikbaar, ook buiten kantooruren. Wij hebben met Ivo een woning aangekocht en hebben de hulp als zeer prettig ervaren. Hij gaf ons advies waar we wat aan hadden bij de verbouwing. Onderhandeling verliepen goed en in kort tijdsbestek. Vervolgens heeft Ivo onze woning verkocht. Ook dit proces heb ik als prettig ervaren. Ik beveel Ivo aan.
- Jet Verver
“Goed contact met de makelaar. Op de momenten dat het nodig was goed doorgepakt. Alles was snel en professioneel geregeld”
“Zeer goede service en kwaliteit. Vanaf de start van het verkoop proces zeer professioneel, meedenkend en resultaatgericht. Wij raden Ivo en Naomi zeker aan!”
“Prettig en professioneel contact! Bedankt voor hoe dit proces is verlopen.”
“Dank voor de vlotte en vriendelijke afhandeling van de taxatie Ivo en Naomi.”
“Ik kan geen minpunten vinden bij makelaar Ivo van der Leek. Hij is realistisch in zijn kijk op de huidige huizenmarkt. Courtage is billik. Reageert vrijwel direct op op elk bericht via e-mail, WhatsApp of bellen, altijd bereikbaar. Goede kennis van zaken. Heeft ons veel werk uit handen genomen, veel uitzoek werk bij het kadaster (foutje van het kadaster) Dankjewel Ivo voor je advies en hulp, ook na de verkoop!”
“Dank voor de goede service.”
“Naomi, bedankt voor je goede hulp. Ik zag door de bomen het bos niet meer. Heel fijn!”

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op