Het team

Ivo van der Leek

Mijn naam is Ivo van der Leek. Al 14 jaar ben ik werkzaam als makelaar en taxateur in Leiden. Ik help jou graag van A tot Z met het kopen of verkopen van een woning. Mijn liefde voor oude en monumentale panden in Leiden heeft ervoor gezorgd dat ik mij de afgelopen jaren hierin gespecialiseerd heb.

In mijn werk onderscheid ik mij door hard te werken, vlot te schakelen en te blijven investeren in mijn netwerk. Mijn stijl als makelaar laat zich het beste omschrijven als doelgericht, no-nonsense en het denken in mogelijkheden en kansen.

Naomi Kleine

Als assistent-makelaar houd ik mij vooral bezig met ondersteunende taken en bezichtigingen, voor onder andere taxatierapporten en de afwikkeling van verkoop- en aankooptrajecten. In mijn werk onderscheid ik mij door mijn perfectionisme, oog voor detail en grote glimlach. De klant staat altijd centraal! Door onze nauwe samenwerking bieden wij, Ivo en Naomi, een snelle en adequate service. 

Ivo van der Leek & Naomi Kleine

Koen Baltussen

Als makelaar kom ik dagelijks bij de mensen thuis en het blijft een verrassing wat ik daar tegen kom en wie ik aantref. Dat maakt dit werk afwisselend en leuk, zeker in deze veelzijdige stad Leiden (en daarbuiten). Mijn streven is om een ideale match tussen een persoon en een plek te vinden. Of het nu gaat om een verkoop of een aankoop, er moet een ‘klik’ met de ruimte zijn. Een jasje op maat is immers het gewenste resultaat.

Ik ontlast mijn klanten in de praktische zaken rondom aan- en verkoop en zorg daarom dat ze zich volledig kunnen concentreren op hun gevoel. Naast deskundig adviseur ben ik een groot voorstander van duidelijke communicatie en werk ik adequaat en oplossingsgericht. Daarnaast heb ik een bouwtechnische achtergrond en benut ik graag mijn ruime netwerk.

Koen Baltussen

Aankoop- , verkoopmakelaar en taxateur.

Of het nou gaat over het kopen van een huis, een woning verkopen of een taxatierapport opstellen, wij van Ivo van der Leek Makelaardij zijn de experts aan jouw zijde die streven naar het beste voor jou.

Altijd bereikbaar
Wij vinden het belangrijk om altijd bereikbaar te zijn en persoonlijk contact met jou als klant staat bij ons centraal. Neem daarom contact met ons op via e-mail, telefoon óf zelfs via Whatsapp. 

Contactgegevens
Of het nou gaat over het kopen van een huis, een woning verkopen of een taxatierapport opstellen, wij van Ivo van der Leek Makelaardij zijn de experts aan jouw zijde die streven naar het beste voor jou.

Neem contact op

Wat vinden anderen van ons?

We zijn trots op alle positieve woorden die wij van klanten ontvangen. Wij delen ze graag met jou.