logo Ivo van der Leek

Een huis kopen, een woning verkopen of een taxatierapport opstellen? Wij zijn de experts aan jouw zijde. Al meer dan 14 jaar zijn wij actief in de Leidse huizenmarkt. Onze kennis rijkt tot wijkniveau en we zijn gespecialiseerd in oude en monumentale panden. Wij zijn doelgericht, no-nonsense en vooral: persoonlijk. Jij, als klant, staat bij ons centraal. We leren je daarom graag kennen en kijken hoe we jou het beste kunnen helpen.

Snel zoeken

Aankoopmakelaar

Ben je al een tijd bezig met een huis kopen in Leiden, maar lukt het niet? Of wil je juist vanaf het begin extra ondersteuning? Wij helpen jou als makelaar bij het vinden én kopen van jouw perfecte huis.

Lees meer

Verkoopmakelaar

Bij het verkopen van je huis komt veel kijken. Eerst wil je weten wat je huis waard is. Doe daarom onze gratis waardebepaling. Aan de hand van verschillende factoren maken wij een inschatting van de waarde van je huis. Ben je klaar om je huis te koop aan te bieden? Wij helpen!

Lees meer

Taxaties

Er zijn verschillende situaties waarvoor je een taxatierapport nodig hebt. Wij zijn geregistreerde en ervaren taxateurs en helpen jou graag met het taxeren van jouw woning. Het NWWI valideert onze taxatierapporten en de rapporten worden door alle banken geaccepteerd.

Lees meer

Hier zijn wij trots op

Over ons

Neem contact met ons op

Wij vinden het belangrijk om altijd bereikbaar te zijn en persoonlijk contact met jou als klant staat bij ons centraal!

Neem contact op